Alien.. by Thierry Mugler

Parfumul se adreseaza direct unuia dintre simturi, mirosul. Dar implicatiile actiunii sale merg dincolo de simplul act al detectarii unei anumite miresme. Poate schimba stari de spirit, modifica comportamente, relaxa, motiva, da incredere ori oferi placere.

O atingere delicata de parfum, este de cele mai multe ori tot ceea ce are nevoie o femeie. In imaginea mea, o femeie goala, dar purtand totusi o nota discreta de parfum suav, este mult mai senzuala decat una imbracata. Parfumurile fine te duc parca pe alta lume, te invaluie in mister, iti da siguranta de sine, la fel ca un ruj rosu. Parfumul te descrie ca persoana. Inseamna feminitatea absoluta.

        Stadiile parfumuluiNotele inalte, notele medii si notele joase

Există trei stadii prin care trec parfumurile din momentul aplicarii pana in momentul in care dispar definitiv, stadii denumite: note inaltenote medii snote joase. Notele inalte ale parfumului sunt resimtite la putin timp dupa aplicarea acestuia pe piele. Dar adevarata vraja a parfumului se dezvaluie în notele sale medii, cand personalitatea reala a acestuia devine dominanta. Se poate întampla ca prima reactie la contactul cu un parfum, dupa aplicarea pe piele, sa fie neplacută, iar peste 20 de minute, cand va intalniti din nou cu parfumul, sa constatati ca ceea ce va parea neplacut a devenit de-a dreptul magic. Testat! 🙂

L-am simtit intr-o vara torida, desi deja era tarziu in noapte, la o petrecere la piscina. Il purta gazda. L-am simtit atat de puternic si seducator toata noaptea. Mi-a atras atentia din prima, desi nu stiam ce este. Totusi, transmitea aluzii de mister, vibratie si caldura .  Asa a si ramas, un mister in negura noptii. Pana intr-o zi, cateva luni mai tarziu, cand primisem de la Sephora o mostra cu el. Dupa ce l-am deschis, am retrait toate senzatiile din noaptea aia, si intelesesem de ce am ramas asa fermecata de el. Alien, by Thierry Mugler.

Este un extraterestru printre parfumuri, fermecator, sexy, dulce , cald, si pe cat de feminin pe atat de puternic. Este unul dintre cele mai puternice si persistente parfumuri pentru femei, un parfum care merita incercat. Este pe de-o parte moale si delicat, dar totusi puternic si misterios. Alien straluceste ca o stea , iti vrajeste simturile olfactive cu o explozie puternica de note florale combinate cu note de lemn, mosc si chihlimbar. Bogat si sexy, parfumul Alien este o enigma, care m-a fermecat din prima clipa.

Note inalte:  iasomie , cashmeran .

Note medii: lemnos, condimentat, merem, heliotrop

Note joase: amber, vanilie, patchouli.

Sticla este o uimitoare opera de arta, ireala, frumoasa si plina de inspiratie. Un cristal arhitectural, cu ornamente de aur care intruchipeaza forma unei fiinte extraterestre, in timp ce nuanta puternica de violet a sticlei ofera flaconului un aspect indraznet.

Il voi recumpara ori de cate ori se va termina. Ma defineste in totalitate, este foarte rezistent si il folosesc doar la ocaziile cu adevarat speciale. Daca aveti vreodata ocazia de il testa, face-ti-o, nu veti regreta. Atentie insa, este un parfum foarte puternic si impunator, nu oricui i se potriveste si nu oricui ii va fi pe plac.

Simplu si sofisticat, intens dar bland, niciodata plictisitor. Alien, un parfum excelent.

Love, BeaUtifull

One thought on “Alien.. by Thierry Mugler

  1. Ok. Fara nici un dubiu: m-ai convins.
    Descrierea este foarte interesanta: parca ma face sa simt aroma parfumului, la fiecare fraza. Chiar contine o “mostra imaginara” din acel Alien.
    I’m impressed, mai ales ca am detectat un stil misterios in scrierea articolului.
    Felicitari, Bea 🙂

Leave a comment