Day 5 # My favourite thing to do

Hello beauties,

Astazi sunt nevoita sa imi dezvalui marele secret care scoate peri albi celor apropiati mie! My favouite thing to do is….sleeeeeeeeeeeeeeeep! :))

Si dat fiind faptul ca este chiar duminica, mi se pare o zi potrivita sa postez si articolul zilei 5 din “30 days challenge”

Da, stiu ca toate adoram sa dormim, insa eu nu exagerez, as putea dormi 5 zile din 7 pe saptamana. Iubesc patul poate mai mult decat pe mine insami, si daca as fi lasat “in voie”, fara sa fiu nevoita sa merg la lucru, sau sa ies, sau sa am o viata sociala normala, dar si o relatie cu prietenul meu, normala, n-as mai cobori din pat. Cu toate astea, sunt constienta ca, corpul nostru are nevoie de 8h de somn in conditii normale, asadar ma adaptez societatii in care traiesc si nu dorm mai mult decat “spun specialistii” . Ma trezesc la 7 si ma culc la 10-11-12, asadar incerc sa ma incadrez in limitele normalului.

Pe langa aceasta adorare a dormitului, imi face sa fac poze, imi place sa machiez, candva imi placea enorm de mult sa fac manichiura cu gel, acum insa acea placere s-a diminuat pana aproape la minim, si cand sunt acasa imi place sa fac curatenie. Nu dusa la extrem, ci doar sa fie toate la locul lor. DAAAR, nimic din astea nu se pot pune cu activitatea mea preferata, dormitul!

Thanks for reading, see you soon

Beautifull

Leave a comment